lauantai 7. heinäkuuta 2012

Mi vacacion

Kirjotin tän muuten jo pari päivää sit mutta en ehtiny sitä enää sitten illalla lähettämään.. :)

päätin nyt käyttää ajan kerranki hyväkseni ja kirjotella sillä aikaa tänne kun nyt matkustan junalla kohti sulkavaa ja mökkiä :). Ollaan menossa Veeran kanssa kattoo Sulkavan soutuja ja tekee jotain mökki juttuja :D.

Ahora estoy en el tren y voy a ir a nuestro casa de campo a Sulkava. Mi amiga Veera voy a ir tambien :) Vamos a ir a mirar "remo de Sulkava".

Oon oikeesti ollu semi tyytyväinen mun lomaan ainakin tähän menessä. Kiva ku on töitä vaikka se kyllä viekin suurimman osan ajasta, mutta silti on ehtiny kavereita näkee :) Tärkeintä mulle tässä kesässä on nähä mun kaikkia kavereita, rentoutua, ei stressata, olla perheen kanssa ja nauttii suomesta. ja okei kerätä rahaa Espanjaa varten..

Estoy muy contento a mi vacacion. Tengo trabajo de verano y tambien puedo estar con mis amigos! :) mas mejor en esta verano a mi es "tengo que estar con mis amigos, relaje, estar con mi familia y disfrutar de Finlandia.






Eilen näin Annia!! se oli menny ja värjänny hiuksensa bruneiks :D Anni kerto vähä omii kokemuksii vaihosta argentiinasta ja fiiliksii ( jotka oli varsin sekavat ). Katottiin myös sellanen video mikä oli tehty niitten koulusta ja sillon mulle vast selkeni et Anni on oikeesti ollu sielä vaihossa! Ei ne kuvat kerro paljoo millanen paikka se on ja ne saa sen tuntuu hirveen kaukaselta, mutta sitten kun sitä videota katseli ni älys että se onkin ihan oikeesti joku oikee paikka! Lähettiin Ässän kanssa Annilta vasta joskus illalla ja olin sit vähän ennen yhtä yöllä kotona ja tänään aamulla piti herätä viidelta kun työt alko kuudelta...

Ayer fui a estar con mi amiga Anni! Esta en Finlandia y tiene el pelo castaño ahora :D. Hemos viendo el video de instituto de Anni. Las fotografias no dicho nada pero el video sí! En los fotografias Argentina y la vida de Anni parece muy lejos! fuimos a casa muy tarde y tenido ir a trabajo a las 6 de la mañana...

Ennen kun päätin mennä Annille, olin näkemässä mun kaverii Iinestä ja Iineksen pikkuveli oli kans meijän kanssa. Mul oli ihan sika hauskaa! :D Ja toivottavasti myös Iineksellä ja Matiaksella kanssa :p Tehtiin salaattii , syötiin picnicillä, minä ja Matias tehtiin karkkijäätelöö ja Iines jotain ihme hedelmä... Meijän oli parempaa :D Ton jälkee lähettiin niitten läheiselle kentälle pelaa fudista. Eihän meissä Iineksen kanssa ollu paljoo vastusta Matiakselle, joka siis harrastaa fudista :p mut hauskaa se oli silti!

Antes fui a casa de Anni, fui a casa de la Iines, fuimos a picnic con el y hermano de Iines. Estan muy agradable! Hemos estado en el picnic y hecho helado, yo y matias helado de dulce y Iines helado de fruta. Despues fuimos a jugar futbol. Matias es mas mejor :D

Näin myös Jadea, Emmaa ja Inkaa tällä viikolla kun oltiin leikkii meijän valmentajan lapsen, Sandran, kanssa.Oltiin hiekkalaatikolla, piirrettiin liidulla maahan, kiipeiltiin, keinuttiin, kahlattiin altaassa ja vaikka mitä muuta. Oli kiva ku tuli ihan oma lapsuus mieleen :)

Hemos estado con Jade, Emma y Inkauna vez este semana porque hemos viendo de niña de mi entrenador, Sandra.







Oon mä vähän käyny shoppaileekkin... Ei oo ollu tarkotus mennä ku emmä kuitenkaan saa kaikkee mahtumaan Espanjaan. No pyyyh, tarviihan niitä vaatteita Espanjaa ennen ja Espanjan jälkeenki! Muuten enää vajaa kaks kuukautta! Mun kaveri lähtee ens perjantaina Argentiinaan jo.. hulluu. Oon tavallaa iha ilonen et lähen vast myöhemmin ku oon jo tottunu siihen ajatukseen et siihen on vähän pitempään kun muilla. Espanjaan vaan lähetään aina vähän myöhemmin ku siellä ne koulut alkaa vasta sillon syyskuussa. Mun host mama just laitto mulle viestiä että koulu alkaa sitten 13.9 klo 8.25 :D

He ido de compras pocos veces... Solo dos meses antes de voy a España! Que bien! Mi amiga va a salir a Argentina el proximo viernes.. Loca. Mi clases van a comenzar 13.9 :)

Oon nyt kirjottanu tähän tälläsen tolkuttoman pitkän viestin ja älysin et mun pitää viel yrittää kääntää se Espanjaks... No harjotusta :D

3 kommenttia:

  1. hahah hemmetin 57....... vihaan sitä linjaa

    VastaaPoista
  2. Moikka joo sitä vaan tässä että itekkin oon lähössä vuodeks espanjaan vaihtoon ens syksynä eli 2013 niin olis ihan mahtavaa että kirjottelisit paljonkin tänne blogiin sitten sieltä espanjasta että mitenkä menee ja millä tavalla kaikki on vaikeeta ja kertosit tänne vähäsen kaikesta sieltä:D Kun niin kovasti kiinnostaa kuulla muiden kokemuksia, että mitä sitten itellä on eessä... :) Minnekkä päin oot lähös?:)
    www.thenoras.blogspot.com

    VastaaPoista