sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Espalla ja Lintsillä


Oltiin päätetty jo aikasemmin, että lauantaina mennään Iineksen kanssa tekemään meijän kuviksen portfolioita jonnekkin ja sit oli tollanen ihana ilma ni päädyttiin Espalle. Eihän me niitä sit paljoo saatu aikaan mutta jotain sentään :D Suurin osa ajasta meni hyvästä ilmasta nauttimiseen ja Espanjalaisten mansikoiden syömiseen.

Hemos estado en Esplanadi en sabado con Iines haciendo nuestros portfolios. Hemos comido fresas de Españoles alli. Ha hecho muy calor esta semana, 24 grados hoy y sabado 20 grados.






Espan jälkee lähin kotiin päin ja Essi tuli hakee mua sieltä niille yöks :). Katottiin euroviisut ja aamul piti herätä aikasin ni eihän siinä sit kauaa ehtiny nukkumaan.

Noche de sabado salí a casa de Essi a ver Eurovisión entonces no pudimos dormis mucho.



Ammul matkattiin sitten lintsille päin. Oltiin jo vähän myöhässä aikataulust ja päätettiin oikasta sitten jotain ihme reittiii eikä siinä sitten hirveen hyvin käyny... Upposin polviin asti mutaan.. :D Jouduttiin sit palaamaan takasin Essille ja puhistaa mun jalat ja ettii mulle toiset kengät kun ne mun omat oli ihan mudassa..

hmm por la mañana nos fuimos la parque de atracciones, nos hicimos un poquito tarde porque mis pies se hundieron en el lodo porque escogimos mal el camino, tuvimos que regresar a la casa de essis para lavar mis pies :D.





Saatin onneks Eevikselt kyyti ja oltiin ajois Lintsil näkee Jaskaa. Oli hauskaa! Samat laitteethan siellä oli kun muinakin vuosina, mutta ei niihin kyllästy jos vaan kerran vuodessa käy :D. Ei tarvinnu siitäkään reissusta maksaa mitään kun Essi oli saanu jostain ilmaisliput. :)

Tuvimos muy buen tiempo en Linnanmäki con Essi, Eevis y Jaska. No tenía que pagar porque Essi tenia entredas. 







 Tuve algo de ayuda de un amigo porque no podia traducirlo todo al castellano :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti