keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Barcelonassa

Täällä sitä nyt ollaan, Espanjassa! Tällähetkellä siis Barcelonassa kielikurssilla mutta sunnuntaina suuntaan Oviedoon host perheen luokse :). Tääl on ihanan lämmintä, kivoja ihmisiä ja oon oppinu vähän espanjaaki! Ihana on myös treenata koko päivä enkkua ku puhuu näitten muun maalaisten kanssa.

Maanantaina meijät jaettiin tuolla koululla sellasiin ryhmiin meijän oman espanjan osaamisen perusteella ja mä pääsin siihen parhaimpaan ryhmään. En ollenkaan ymmärrä miks ku en osaa imperfektiä ja muut on lukenu joku 4 vuotta ja mä vaan kolme kurssia lukiossa. Siel oli tosi vaikeit juttui ne mitä käytiin. Heti haluks meijän piti väitellä jostain asiasta ja seuraavan päivän kirjotettiin tarinat imperfektis (jonka mä "opin" vasta samana päivänä). Meijän myös piti keksii alibit keksittyyn murhaan ja sit meit kuulusteltiin yhtä kerrallaan et kuka vaikuttaa epäilyttävimmälle. Päätin eilen illalla sit et vaihan ryhmää siihen seuraavaks vaikeempaan ja se on paljon parempi mulle! Kaikki on lukenu sielä suurinpiirtein saman verran ku minä ja osaa samoja asioita :). Hyvä päätös! Siel myös käydään enemmän sanastoo ja kielioppii ku siinä vaikeemmassa ni se on hyvä!

Ollaan käyty tääl kiertelee barcelonaa ja shoppailee jossain ja eilen oltiin barcelonan viereises kaupungis rannalla. Siel oli tosi nättii ja kaikki muut meni uimaa paitsi minä ja Anniina kierreltiin sen kaupungin kaikkii pikku katuja ostettiin molemmta pari nahka laukkuu ja korut. Tänään ollaan viel menos kans johonkin toiseen kaupunkii ja sit Picasso museoon. Nyt pieni levähdys tauko ja jotkut menee shoppailee ja toiset vaan lepäilee ja kerää voimia :).

Eilen sillä aikaa ku oltiin viettää päivä siel toises kaupungissa, joittenkin meijän huoneisiin murtauduttiin. Onneks ei meijän suomalaisten huoneeseen mut joiltain pöllittiin rahat, tietokoneet, kännykät ja Ipodit... Kaikki niitten tavarat oli levällään ja kaikki alusvaatteet lattialla ja yhen rintsikat oli laitettu sen tietokoneen väliin joita ne varkaat ei ottanu. Kuulemma myös parit alushousut ja rintsikat on kateissa... Iha sika outoo ja vähä pelottavaaki.. Vein just mun passin ja toisen pankkikortin tän hostellin turvakaappiin jos meijän huoneeseen satutaan murtautuu ni ainakaan niitä ei sitten viiä ;s.

Mut muuten kaikki on menny tosi kivasti ja mul on ollu tosi hauskaa! Laitan varmaan kuvia vähän myöhemmin ku nyt meinaa loppuu akku täst tietokoneest eikä mul oo laturiakaan mukana :)


1 kommentti:

  1. hyvä et siellä on ollu kivaa mut murtauduttiin!?!?!:oo teillä kävi kyllä aikamoinen tuuri:)

    VastaaPoista