perjantai 9. maaliskuuta 2012

Shoppausta Ilonan seurassa

Torstaina näin Ilonaa ja päädyttiin syömään kiinalaiseen buffettiin. Oli muuten hyvää ja vielä aika halpaakin! ruokailun jälkee käytiin vähä shoppailemassa ja Ilona oli iha liekeis. Se osti varmaan tuhannet housut, shortsit ja pari paitaakin! Ja tietenki meijän siis piti kiertää kaikki maholliset kaupatkin :D. Kyllä jalat kiitti illalla... Mä taas löysin yhen huivin ja villatakin. En viittiny käyttää nii paljoo rahaa, tosi asiassa mulla ei ollu paljon rahaa... ja sit en oikee haluu ostaa enää mitää talvi vaatteita enkä mitää liian keväistäkään... Liian vaikeeta :D!
   















Ilona ennen hintalappujen näkemista.




Ja sitten sen jälkeen :D


Kotiin lähties nähtiin Maria sporakilla ja mentiin sit yhtä matkaa kotiin. Oli siinä Ilonalla ihmettelemistä kuinka energinen kaksikko Hanna ja Mari ovat yhdessä. Yllätyn itekkin siitä, että miten sitä energiaa aina jostain löytyy, kun Mari sattuu kävelemään vastaan. Sitä vaan jotenki piristyy vaikka koko päivän olisikin ollut nukahtamaisillaan, tai tässä tapauksessa kaupungilla kauppoja kiertelemässä Ilonaa seuraten :D! 


Tänään oli tarkotus mennä Nooralle yöksi pitkästä aikaa. Nooraakin on tullut nähtyä viimeeks vuonna nakki ja muusi. Kuitenki tää sitten peruuntu ja sovittiin, että meenkin vasta huomenna niille. Päätin sit ottaa tän pävän iha rennosti kotona oleskellen ja saatan jopa parit koulu hommatki tehä, vaikka Rosa ei siitä hirveästi pitäiskään... "Perjantaina tai lauantaina ei kirjoihin kosketa, vaikka olisi mikä!" ;D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti