sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

¡Tyttöjen ilta Nooran kanssa!


Lauantaina heräsin aikasin ja lähin kirjastoon tekee kouluhommia. Jonkun verran sain tehtyä, mut en osannu laskinta kunnolla käyttää ni jäi vähä matikantehtäviä vielä tekemättä :D. Kirjastosta lähin suoraan kapungille ja näin Nooraa. Käytii meijän vakkari jätskikiskalla syömäs jäätelöö ja sen jälkee kaupas. Päätettiin ostaa sit iha kunnolla sitä ruokaa ja pitää jonkunmoisen fädäys päivän. Pizzaa, karkkia, mozzarella tikkuja, limsaa sekä sipsiä. naaaams! 






Nooralla oli selvästi joitain vaikeuksia hallita naamansa lihaksia sipsi suusa :D


Eeviksen Sturm und Drang paita! :D



Buenas Noches!

Pyhitettiin aika iso osa meidän päivästä myös vanhojen hyvien aikojen muistelulle ja inspiroiduttiin sitten tekemään Top 12 lista vuoden 2010 parhaista ja hauskimmista biiseistä mitä silloin melkein 2 vuotta sitten tuli kuunneltua. Onhan tolla listalla aika paljon kaikkee kakkaa... mut sillon ne vaan oli niin osuvii sanotuksiltaan. "Biisi on hyvä jos siihen sisältyy hienoja muistoja ja niistä muistoista saa kiinni aina biisiä kuunnellessa!" On siel myös pari oikeesti hyvää biisiä :D!


1.  Mikael Gabriel - Pohjosen poika



2.   Jaron and the long road to love - pray for you


3.   Usher - More RedOne jimmy joker remix


 

4. Miley Cyrus - girls just wanna have fun




5. Juhis - Ohikiitävää


6.  Jaron and the long road to love - Happy for you


7. Livvi frank - Now I am that bitch


8.   Darius Rucker - This


9.  Juhis - Kaksi puuta


10.  Ashley Tisdale - It's alright, it's Ok


11. Kapasiteettiyksikkö - Monta tarinaa


12. Mike Posner - Gone in september



Sunnuntai aamun lähin suoraan Nooralta mun pikkusiskon peliä kattomaan. Ihan hyvä peli vaikka ne häviskin sen, no sainpahan ainakin harjotella vähä kuvien ottamista. Oli semi vaikeeta ku ei toi mun kamera oo suunniteltu et sillä otettais peleist kuvii... tai ainakaa en oo keksiny viel miten sellaset asetukset sais siihen millä tulis hienoi kuvii :D






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti