maanantai 12. maaliskuuta 2012

ISÄNTÄPERHE!?

Mitä tää on! Olin lukemassa huomisiin kokeisiin kirjastossa ja kun tuntui siltä, että osasin ihan tarpeeks hyvin lähin ettimään jotain mielenkiintoista kirjaa ja löyty sit kiva kirja joka kerto Espanjasta ja sen kulttuurista. En päässy pitkälle sen lukemisessa, ennen kuin mun äiti soitti, että MULLE ON LÖYTYNY ISÄNTÄPERHE!!! Perhees ois ainakin saman ikänen poika kuin minä ja se ois Pohjois- Espanjassa. Ainut mutta siin on se, että ne haluis, että menisin samaan kouluun kun se poika, mutta se koulu on yksityinen ja maksaa 500 euroa kuukaudessa. Äiti ei ainakaan ole hirveen innokas tälläsistä lisä maksuista... Toivottavasti se perhe haluu mut, vaikka en samaan kouluun meniskään ja että siitä löytyis joku vähän halvempi koulu läheltä!
Sain kyllä sen yksityisen koulun nettisivun linkin, että voisin vähä tutkailla sitä, mutta ei toi espanja suju viel nii hyvin, että saisin jotain kunnollista tolkkua siitä :D!


4 kommenttia:

  1. hei miten sulle ilmotettiin isäntäperheestä? Sähköpostilla, soitolla, kirjeellä vai miten? Oon ite kans lähössä STSn kautta nii ois kiva tietää minkälaista yhteydenottoa odottaa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, Mun äidille soitettiin eilen, että mulle ois löytyny kiinnostunu isäntäperhe mut ne soitti vaan sen takia, että se perhe toivoo et menisin siihen samaan kouluun kun se poika. Niiden tarkotuksena oli vaan kysästä että meenkö siihen vaikka se maksaakin noin paljon vai etsiikö ne mulle jonkun toisen julkisen koulun siitä läheltä. En saanu siis kuulla siitä perheestä mitään yksityiskohtia :(

      Poista
    2. Odotan nyt ihan sikan sitä, millon saan tietää lisää siitä perheestä! :D

      Poista
  2. MITÄÄÄÄÄH APUA MITEN SIISTII !! Oi vitsi, onneksi olkoon hei! :) Miten mahtavalta toi kuulostaaki, äää, saisipa jo itekki kuulla jotain Amerikan puolelta...

    VastaaPoista